top of page

Convocatoria de participación "Resonando", en Barcelona / RESSONANT - Laboratori de creació escènica a La Model, Barcelona.


Convocatòria de participació RESSONANT - Laboratori de creació escènica a La Model, Barcelona.


Obrim la convocatòria per a la participació en el laboratori de creació "Ressonant" que es durà a terme a les instal·lacions de  l'espai cultural de La Model, antic centre penitenciari. 


Es tracta d'una investigació site-specific que realitzarem durant 11 sessions. Treballarem amb eines procedents del teatre físic, el teatre sensorial i l'etnoficció. Elaborarem una mostra de treball que serà presentada el divendres 24 de maig en el marc del Festival sobre Art i Memòria que tindrà lloc a La Model. 


PERFIL: dirigit a persones d'entre 18 i 30 anys interessades en les arts escèniques i en la relació entre l'art i la temàtica de la memòria. La participació és gratuïta.


Imparteixen el taller: Paula Pascual de la Torre (Calatea) y

Giovanna Pezzullo (La Inefable)


El laboratori forma part del projecte europeu "Ressonàncies, art i diàleg per la Memòria Democràtica", cofinançat pel Programa Erasmus+ de la UE.


CALENDARI DE LES SESSIONS:

  • Laboratori de creació: tots els dimarts des del 12 de març fins al 21 de maig de 17.30 a 19.30 (11 sessions)

  • Assaig general: 22 o 23 de maig.

  • Mostra: divendres 24 de maig, entre les 18.00 i les 20.00.


Les persones interessades podeu enviar un document PDF amb un màxim de 15 línies que inclogui: Presentació, trajectòria i unes línies de motivació. Envieu-ho en català o en castellà a info.lainefable@gmail.com abans del 05 de març.

Comments


Entradas destacadas
Entradas recientes
Etiquetas
bottom of page